شاخص های انتخاب کاندیدای تراز انقلاب اسلامی

مقام معظم رهبری:پاسخگویى، در واقع یک نوع کارنامه‌خوانى است؛ 02/01/1383

شاخص های انتخاب کاندیدای تراز انقلاب اسلامی

مقام معظم رهبری:پاسخگویى، در واقع یک نوع کارنامه‌خوانى است؛ 02/01/1383

شاخص های انتخاب کاندیدای تراز انقلاب اسلامی

طبقه بندی موضوعی

بایگانی

مردم و نخبگان بدانند

سه شنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۲، ۰۵:۵۸ ق.ظ

در انتخابات مهمترین و اولین مسئله، حضور گسترده و فعال[1] مردم است که هرچه با شکوهتر و با عظمتتر برگزار شود. در مرحلهی بعد بحث انتخاب صالح ترین افراد است.

همهی کسانی که صلاحیت آنها برای شورای نگهبان احراز میشود از نظر قانون، کف صلاحیت را دارند اما در نهایت رأی مردم تعیین کننده است و لذا باید تحقیق کنند[2] و اگر برای آنها امکان ندارد از انسانهای مورد اعتماد استفاده نمایند تا اصلح را شناسایی کنند[3] زیرا اینجا؛ جایی نیست که به حداقل صلاحیت اکتفا نمود[4]. نکته دیگر این که با تخریب یک نامزد نباید تلاش کرد آراء او را به نفع آراء نامزد خود از بین برد چرا که این ساده انگاری است که گمان کنیم با تخریب کسی دیگری را میتوان بالا برد بلکه این گونه رفتارها تنها فضای سالم و آرام جامعه را دچار آسیب میکند[5].


 



[1] - بیانات در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج‌  22/02/1388

همه‌ى ما باید در انتخابات حضور فعالى داشته باشیم... به نظر من مسئله‌ى اول در انتخابات، مسئله‌ى انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئله‌ى اول، مسئله‌ى حضور شماست.

[2] - بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان بسیجى‌ 05/03/1384

بعضى‌ها هستند که خیلى وسوسه مى‌کنند - آیا این، آیا آن؟ آیا این، آیا آن؟ - آخرش هم یا مجبور مى‌شوند به طاق جفت و استخاره متوسل شوند و یا اصلاً از خیر رأى دادن مى‌گذرند. نه، انسان فکر مى‌کند؛ به کسى مى‌رسد و مى‌گوید: خدایا! نتیجه‌ى تحقیقات من این است. من طبق حجت درونى خودم - که عقل و تفکر است - و بر اساس مشورتى که با دیگران داشته‌ام، رأى مى‌دهم. خداى متعال قبول مى‌کند؛ ولو این تشخیص، درست نباشد. بنابراین نباید وسوسه کرد. معیارها، معیارهاى روشنى است. جوسازى و تبلیغات دروغین و براق و رنگین نباید انسان را از شناخت حقیقت دور بدارد.

[3] - بیانات در حرم مطهر رضوی1392/01/01

در نهایت، رأی مردم تعیین کننده است. آنچه که اهمیت دارد، تشخیص شما و رأی شما است. باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید.

[4] - بیانات در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج 22/02/1388

مسئله‌ى بعدى در انتخابات این است که مردم سعى کنند صالح‌ترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذره بین قرار میگیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آنها را اعلام میکند، اینها همه‌شان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالح‌ترین را پیدا کنید. این جا جائى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.

[5] - بیانات در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى(ره ) 14/03/1384

به همه‌ى برادران و خواهران و همه‌ى ملت عزیز ایران سفارش مى‌کنم که فضاى انتخابات را، هم گرم و هم سالم نگه دارند. کسانى که به یک نامزد انتخاباتى علاقه‌مندند، مراقب باشند به خاطر علاقه‌ى به او، نامزد دیگر را تخریب نکنند؛ این بین مردم اختلاف و نقار ایجاد مى‌کند؛ علاوه بر این‌که تخریب اساساً کار درستى نیست و فایده‌یى هم ندارد. کسى که با تخریب یک نامزد انتخاباتى مى‌خواهد آراء او را کم کند، به مقصود خودش دست پیدا نمى‌کند؛ هم یک کار غلط و خلاف منطق و در موارد بسیارى خلاف شرع انجام مى‌گیرد، هم فایده‌یى گیر او نمى‌آید. فضا را سالم نگه دارید. شما از نامزد خودتان حمایت کنید، دیگران هم از نامزد خودشان حمایت کنند

 

 

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی